WeatherDuino Forum

Full Version: Latest version error
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
There appears to be a problem with the receiver accessing the latest version information over the net.
I receive a "400 Bad Request" reply complete with HTML tags.

[attachment=2907]

Ian
Hello Ian,

Can you please tell what is your station name, for me to check what is sent to the WeatherDuino server when checking for the latest version.

Quote:// --------------------------------------------------------------------------------------
// Define Name and URL for this weather station
// This data is used list you in the WeatherDuino Online Weather Station Map
// --------------------------------------------------------------------------------------
const char* WeatherStation_Name = ""; // DON'T LEAVE EMPTY - Put here your Weather Station name or Location name


You don't need to post it, but also check if the settings bellow are right for your location.

Quote:// --------------------------------------------------------------------------------------
// Define your Weather Station location. Use decimal format for Latitude and Longitude
// --------------------------------------------------------------------------------------
#define LATITUDE 39.22350 // Put here your Station latitude in degrees North (with up to 5 decimal places, don't use less than 3 decimal places)
#define LONGITUDE -8.99650 // Put here your Station longitude in degrees - minus for West (with up to 5 decimal places, don't use less than 3 decimal places)


On the server logs, I can see many Pro2 PLUS systems getting the latest version info correctly (two of them are from NZ).
The latest version check function is working for me too.


Rgs.
Werk_AG