This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WD wont recieve
#1
I am gradually getting my Weatherduino system up and running, it comprises a PRO2 TX PCB v 2.50, PRO2 RX+ v4.03 and a WD 4PRO v1.30Rev_A
 
The TX pcb is working fine, the RX pcb is successfully receiving data ok, but I cant get the WD display unit to receive any data, it connects to the wifi ok and the inside temp is ok.

I have hacked the code on the WD and it's receiver module is picking up the data from the TX unit ok, so the WD hardware is fine.
I have tested the TX module from the RX PCB in a breadboard with test code & it works fine.
I am left with the conclusion that the RX code may not be sending data for some reason.

I have copied the relevant config code from the RX & WD code below, any ideas of what could be wrong? Have I missed anything in the config?
 
Thanks Andy
 
 
 
Config settings from RX code
// --------------------------------------------------------------------------------------
//   Enable / Disable Relay Data to Wireless Display Units  (Don't enable without an antenna attached to RF output)
// --------------------------------------------------------------------------------------
#define Relay_Data       1   // 0= Disable, 1= Enable
 
// --------------------------------------------------------------------------------------
//   Define ID's for this weather station
// --------------------------------------------------------------------------------------
#define Station_ID     0xA1   // Station_ID, use the same value in all TX units
#define Relay_ID       0xA3   // Relay_ID,   use the same value in all WD units
 
Config settings from WD code
 
// --------------------------------------------------------------------------------------
//   Define how unit will receive data. By RF or WiFi
// --------------------------------------------------------------------------------------
#define RX_MODE 0             // 0= Receive data by RF, 1= Receive by WiFi
 
// --------------------------------------------------------------------------------------
//   Define the ID for the Wireless Display Unit
//   Relay_ID should be equal to the value set in your Main RX software
// --------------------------------------------------------------------------------------
const byte Relay_ID = 0xA3;
Reply


Messages In This Thread
WD wont recieve - by atbukc - 03-03-2019, 23:03
RE: WD wont recieve - by Werk_AG - 04-03-2019, 01:58
RE: WD wont recieve - by atbukc - 11-03-2019, 17:22
RE: WD wont recieve - by Werk_AG - 11-03-2019, 22:28
RE: WD wont recieve - by atbukc - 12-03-2019, 09:48
RE: WD wont recieve - by atbukc - 18-03-2019, 18:01
RE: WD wont recieve - by hornychz - 18-03-2019, 19:34



Users browsing this thread: 1 Guest(s)